PRODHIM & FREZIM CNC

Ne ofrojmë prodhim CNC, frezim CNC, tornime CNC dhe shpime CNC për të akomoduar shumëllojshmërinë e kërkesave të tregut.

PJESË TORNO TË PËRPUNUARA ME 2 DHE 4 AKSE

Ne ofrojmë pjesë torno me precizion të lartë nga makineritë tona moderne të tornosë CNC me 2 dhe 4 akse.

Gdhendje me lazer

We offer custom laser engraving on different materials and surfaces. From simple logos to custom serial numbers we can engrave it for you.
sqAlbanian