105 Klientë
Që na besojnë

Mire se erdhe në Xoen

Ne jemi të përkushtuar
ndaj cilësisë

XOEN SHPK është themeluar në vitin 2019 si një nga prodhimet më të mira CNC shërbime në Shqipëri. Që atëherë bëhet burimi kryesor i furnizuesit të aksesorëve me porosi në shumë fusha dhe industri.
Pjesë mekanike me toleranca dhe saktësi të lartë për ofrimin e përpunimit cilësor me porosi, prodhim, dhe të tjera të ngjashme shërbime për të vogla, të mesme dhe të mëdha klientë të përmasave me një takim të trashëguar më shumë se 3 vjet më parë. Përpunimi ynë dhe ekspertizë prodhuese dhe të gjerë aftësitë, si dhe angazhimin tonë ndaj cilësisë dhe shërbimit, është transformuar ne në një makinë precize me një ndalesë dyqan që besohet nga 105 kompani nga Shqipëria dhe vende të tjera, një numër ky që vazhdon të rritet.
XOEN

Misioni
& Vizioni ynë

Ne synojmë të ofrojmë shërbime prodhimi në pjesët cnc që lidhen me nevojat e klientëve tanë. Ne duam të bëjmë biznes me profesionalizëm, sinqeritet dhe dinjitet duke ndjekur standardet morale dhe vlerat etike. Konsumatorët tanë, për të cilët vazhdimisht përpiqen për produkte me cilësi më të lartë dhe shërbime në kohë.
0
VITE
of Experience
0
Prodhim
të prodhuara
0
PARTNERË
TË BESUAR

Jeni duke kërkuar për pjesë
CNC të precizionit të lartë?

sqAlbanian