Mire se erdhe në Xoen

Ne jemi të përkushtuar
ndaj cilësisë

XOEN SHPK është themeluar në vitin 2019 si një nga prodhimet më të mira CNC shërbime në Shqipëri. Që atëherë bëhet burimi kryesor i furnizuesit të aksesorëve me porosi në shumë fusha dhe industri.
  • Pjesë CNC me precizion të lartë
  • Të rreptë ndaj afateve
  • Ne ofrojmë çmim paraprak
  • Ne përdorim teknologjinë më të fundit të prodhimit CNC

Ekspertë
Të Industrisë

Ekip i Talentuar
Profesionistësh

Më shumë se 105 kompani i besojnë XOEN
Për pjesë CNC të preciozionit të lartë

Jeni duke kërkuar për pjesë
CNC të preciozionit të lartë?

Shërbimet Tona

Çfarë Ofrojmë

Prodhim & Frezim CNC

Ne ofrojmë prodhim CNC, frezim CNC, tornime CNC dhe shpime CNC për të akomoduar shumëllojshmërinë e kërkesave të tregut.

Pjesë torno të përpunuara me 2 dhe 4 akse

Ne ofrojmë pjesë torno me precizion të lartë nga makineritë tona moderne të tornosë CNC me 2 dhe 4 akse.

Gdhendje me lazer

Ne ofrojmë gdhendje me lazer me porosi në materiale dhe sipërfaqe të ndryshme. Nga logot e thjeshta deri te numrat serialë të personalizuar, ne mund ta gdhendim atë për ju.
XOEN

MISIONI
& VIZIONI YNË

Ne synojmë të ofrojmë shërbime prodhimi në pjesët cnc që lidhen me nevojat e klientëve tanë. Ne duam të bëjmë biznes me profesionalizëm, sinqeritet dhe dinjitet duke ndjekur standardet morale dhe vlerat etike. Konsumatorët tanë, për të cilët vazhdimisht përpiqen për produkte me cilësi më të lartë dhe shërbime në kohë.
0
VITE
EKSPERIENCË
0
PJESË
CNC TË PRODHUARA
0
PARTNERË
TË BESUAR
sqAlbanian